Súria inicia els preparatius per una Cavalcada de Reis més virtual que mai

225
Cavalcada de reis a Súria 2020 - femturisme.cat
Cavalcada de reis a Súria 2020 - femturisme.cat

L’Ajuntament de Súria i el Foment Cultural han iniciat els preparatius per a la propera Cavalcada de Reis, que combinarà actes presencials sense aglomeracions i altres de virtuals per poder fer un seguiment en directe a través de les xarxes socials. 

L’excepcionalitat de l’actual situació sanitària ha obligat a replantejar el format de la Cavalcada sense perdre l’esperit tradicional de l’acte que, recordem, és un dels més multitudinaris de tot l’any a Súria. Les màximes prioritats de l’organització seran garantir la seguretat de tothom i fer arribar la màgia de la Cavalcada a tots els nens i nenes del poble, amb un respecte total de les mesures de prevenció anti-Covid.

En aquesta propera edició, cada Rei tindrà una comitiva pròpia que farà una ruta diferent per arribar a tots els barris de la vila, amb l’acompanyament de música, personatges màgics i sorpreses. En els dies previs a la Cavalcada hi haurà petites retransmissions en directe que aniran descobrint alguns dels secrets més ben guardats dels Reis Mags. Aquestes retransmissions també es duran a terme el mateix dia 5 de gener, abans de l’arribada de ses Majestats. 

A més, la Cavalcada serà retransmesa en directe per les xarxes socials, amb l’objectiu de que les famílies puguin organitzar-se i estar el mínim temps possible esperant-ne l’arribada. La rua d’enguany s’allargarà més enllà de les 6 de la tarda per permetre viure un gran esdeveniment de forma col·lectiva, això sí, amb totes les mesures de seguretat.