Súmate explicarà el referèndum de l’1-O a Sallent

132

Falta un mes exacte pel referèndum del dia 1 d’octubre i ja comencen a celebrar-se els actes que s’emmarquen dins la seva precampanya. De fet, aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre, la plaça Verge de Fussimanya de Sallent acull la xerrada “Hacia la República Catalana” organitzada per l’entitat independentista Súmate. L’acte estarà protagonitzat per les ponències de l’expresident de SúmateEduardo Reyes, la republicana i senadora Mirella Cortès, la cupaire Elvi Vila, i el politòleg de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume López.

L’objectiu de la xerrada és explicar a tots aquells sallentins que desconeixen la celebració del referèndum perquè servirà i quina importància té en el futur de Catalunya. Cortès està convençuda que, encara avui dia, hi ha molts veïns que no saben que s’ha d’anar a votar, sigui a favor o en contra:

D’aquesta manera, els quatre ponents donaran resposta a tots aquells sallentins que no se senten tan pròxims al referèndum perquè tenen la llengua i cultura espanyoles com a pròpia.