Sota el lema «Quan surtis de casa posa-te-la», Castellbell i el Vilar reparteix 4000 mascaretes als ciutadans del municipi.

204

El consistori coordina el lliurament de les mascaretes al municipi i ho fa des dels serveis bàsics de l’Ajuntament que es mantenen en funcionament.

Ja s’han repartit un miler de mascaretes quirúrgiques i FFP2 entre el personal de l’Ajuntament, del Centre d’Atenció Primària i de la Residència. Les mascaretes són repartides pel grup de voluntaris de Protecció Civil de dilluns a dissabte.

L’Ajuntament coordina també el grup de persones voluntàries que han teixit 700 mascaretes tèxtils, que s’han fet amb materials homologats i amb les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Des del consistori es fa una crida al conjunt de veïns i veïnes que facin ús de les mascaretes quan surtin de casa per protegir-se i evitar la propagació del coronavirus a través de la campanya «Quan surtis de casa posa-te-la», que ha comptat amb la participació de l’empresa castellvilarenca Retocs. A més, es recorda la importància de respectar el confinament, rentar-se les mans freqüentment i mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones.