Sota el lema: «Navarcles, comerç amb nom propi», una cinquantena d’establiments posen veu a un vídeo per reactivar el comerç local

181

El comerç local s’està començant a reactivar arreu del país i les dificultats amb què es troben no són poques. Per això, l’Ajuntament de Navarcles, juntament amb la productora David Villarreal, han elaborat un vídeo que arrela al sentiment local i vol reactivar l’esperit del municipi. Així ho ha explicat el regidor d’Educació, Serveis Socials i Salut, Xavier Carrasco:

La gran majoria d’establiments del municipi han participat i degut a les circumstàncies han hagut de gravar-se amb els seus propis mitjans.

Amb aquest vídeo el consistori vol animar a tota la població perquè compri a Navarcles i es reactivi l’ànima del municipi. També es busca que la població comparteixi aquest vídeo amb el hashtag #ambnompropi i tingui una gran difusió entre la ciutadania.

El vídeo que es va estrenar divendres passat a 2/4 de 10 de la nit, ja acumula més de 8.000 reproduccions a Facebook i més de 240 persones ja l’han compartit. En altres xarxes socials com Youtube també es pot veure l’èxit del vídeo que ja arriba gairebé a les 1.000 reproduccions.