Sopresa per part de l’oposició de Sallent davant la nova proposta d’ERC d’ubicar la residència a la Fàbrica Vella

194

Indignació per part de l’oposició de Sallent davant la nova proposta d’ERC d’ubicar la residència de Sallent a la Fàbrica Vella. Asseguren que el poble de Sallent ha perdut un any i mig en la seva construcció perquè Esquerra no veia viable fer-ho a la fàbrica vella.

Fem Poble i Junts per Sallent s’han sorprès al saber que la Fàbrica Vella serà finalment la ubicació de la nova residència. Per una banda, el líder de Junts, David Saldoni ha explicat que des del govern haurien de demanar perdó per haver posat tants entrebancs al que acaba sent el projecte que havien plantejat al principi des del seu grup. Per altra banda, des de Fem Poble, Guillem Cabra assegura que s’ha perdut un any i mig i recorda que ERC va “prometre durant la campanya electoral projectar la residència en dos espais alternatius al projecte actual, però la farà on s’hi negava”.

Amb tot Saldoni lamenta el mal que ERC ha fet a Sallent generant dubtes, enfrontaments i desgastant per finalment arribar al mateix lloc”.

Des de Fem Poble asseguren que la residència “no és només un edifici sinó el que hi ha a tot al seu voltant”. La formació es mostra decebuda amb “l’engany d’ERC als seus votants i als sallentins en general”. Asseguren ERC “va presentar-se a les eleccions sense haver estudiat a fons el que proposaven”.

 

Des de l’equip de govern però asseguren que hi havia moltes coses “que no podíem estudiar des de la campanya perquè no podíem demanar coses tècniques sense ser de l’Ajuntament”. Des d’ERC es defensen explicant que un nou projecte, com el que havien plantejat, hagués costat 10 anys més a Sallent. Recordem que Sallent ja ha invertit fins a 1,5 millons d’euros en el projecte.