Comencem el divendres i el mes de març amb un ambient fresc o fins i tot fred i alguns núvols residuals. Aquesta nit i matinada ha plogut en general molt poc, però localment ho ha fet amb certa intensitat a Manresa on s’han acumulat uns 10 mm o a Sant Vicenç de Castellet amb 6 mm. Però tot això ja és història i avui el sol tornarà a ser el gran protagonista al llarg de tota la jornada. Pel que fa a la temperatura, recularà al centre del dia i farà més fresca que ahir. A més, el vent de component oest bufarà moderadament i accentuarà aquesta sensació de frescor.

Demà dissabte, ens despertarem amb un temps tranquil, fred a primera hora i sense vent. Al llarg del matí i especialment durant el migdia i tarda, aniran arribant núvols alts i mitgencs que deixaran el cel enterbolit o mig ennuvolat. A més, al final del dia, una tongada de precipitacions avançarà d’oest a est i tornarem a regar una mica el territori. Pluja més aviat feble i sense acumulacions destacables. La temperatura al centre del dia baixarà una mica més i la sensació serà hivernal.

I de cara als pròxims dies, atenció a la nit i matinada de diumenge, que es podrien reactivar les precipitacions i es podrien registrar acumulacions entre 5 i 10 mm. Cota de neu baixa, al voltant dels 800 metres. La resta del dia, s’aniran obrint clarianes i la temperatura serà hivernal.