Sol i algunes nuvolades d’evolució

57

Comencem el dimecres amb un cel completament serè i una temperatura que és més baixa respecte als últims dies, fins i tot fa fresca en alguns llocs. Per altra banda, el sol continuarà sent el protagonista al llarg del dia, tret del Solsonès on poden aparèixer algunes nuvolades d’evolució de cara a la tarda, sense més conseqüència. Tot plegat, el termòmetre es tornarà a enfilar durant les hores centrals del dia i l’ambient serà càlid amb màximes entre els 28 i 31ºC. Calor normal per l’època de l’any en la que ens trobem.

Demà dijous, lliscarà una cua de front que no ens afectarà directament. Això sí, augmentarà la nuvolositat de tipus alt i mitjà, amb un cel enterbolit. Fins i tot, a darreres hores del dia és podria escapar alguna gotellada o ruixat a punts del nord del Solsonès, però serien fenòmens molt puntuals. El mercuri recularà una mica i ho farà en les màximes, que es quedaran en general per sota dels 30ºC.

I de cara als pròxims dies, divendres tindrem més estones de sol amb una temperatura molt confortable, que caldrà aprofitar perquè a partir del cap de setmana s’iniciaria una altra calorada que es podrà allargar fins ben entrada la setmana vinent.