La Societat de Caçadors de Sant Fruitós organitza per tercer any consecutiu el concurs de tapes entre bars

316
3a Fira del Caçador

Començava el 20 de maig i acaba el 17 de juny a la pista del bosquet. Els premis, però, els donaran el dia de la Fira del Caçador, el 26 de juny. El president de la Societat de Caçadors. Cándido Pérez ens explica la finalitat del concurs I de la fira.

Començava el 20 de maig i acaba el 17 de juny a la pista del bosquet. Els premis, però, els donaran el dia de la Fira del Caçador, el 26 de juny. El president de la Societat de Caçadors. Cándido Pérez ens explica la finalitat del concurs i de la fira.

Enguany participen 9 bars al concurs de tapes. Són Can Ferrer, La Cuina del Bosquet, La Fonda Sant Benet, La Loli, El Petit Cafè, La piscina de les Brucardes, Sant Fruitós, La taverna del mig I l’Últim de la fila. El tast de tapes és de 7 a 9 del vespre i cada establiment segella la seva casella. Un cop completades les 9 caselles, els participants entren al sorteig de premis, com és un sopar per a dues persones.

Podeu sentir l’entrevista completa a la Societat de Caçadors al Sant Fruitós en Moviment que podeu recuperar a radiosantfruitos.cat.

Imatge. Cándido Pérez, Nati Abat i Jordi Casado, de la Societat de Caçadors de Sant Fruitós de Bages.