Social Lovers celebra amb èxit la jornada E-Sports a Manresa

124

REDACCIÓ.- L’entitat Social Lovers organitzava dissabte passat el primer E-Sports a Manresa qu eva tenir molta participació, després de l’èxit a Sant Fruitós de Bages. Durant tot el dia, més de 250 persones van passar per les instal·lacions de l’espai Joan Amades per jugar i interactuar entre els assistents. En total, es van fer més de 500 partides, i s’havien inscrit més de 150 persones.

Un dels trets diferencials d’aquesta trobada va ser la inclusió de quatre tauletes de Social Lovers que podien utilitzar els participants que no tinguessin mòbil amb dades, afavorint d’aquesta manera que tothom qui volia jugar ho pogués fer. Així, es va evitar que joves que no tenen mòbil i tauletes quedessin exclosos de l’activitat. D’entre els jocs més sol·licitats hi havia el Clash Royale, el joc del moment quant a mòbils.

La jornada la va obrir el Rocket League, i tot seguit va ser el torn de Pokémon Sol & Luna. Durant aquesta primera part de dissabte, una setantena de jugadors es van acostar a les instal·lacions. A la tarda, l’afluència es va fer més gran amb el Fifa 17, jugat amb parelles i que va esdevenir una eina d’interrelació entre persones desconegudes entre elles.

Imatge Social Lovers