S’obre el pas als vianants pel Pont Pere Otger de Sallent

140
Pont Pere Otger de Sallent, conegut com a Pont Vell (mitjan segle XVIII) Pont Pere Otger de Sallent, conegut com a Pont Vell (mitjan segle XVIII) 11485#Carmina Oliveras

Després de gairebé un any en obres la remodelació del Pont Pere Otger serà una realitat. Avui s’obrirà el pas als vianants i de cara la setmana que ve estarà obert també pels vehicles.

Després de gairebé un any la reforma total del Pont Pere Otger serà una realitat. Les reformes, que van començar al juny, es van haver de paralitzar a causa que l’empresa que les duia a terme defallís.

Des de l’Ajuntament de Sallent han assegurat a Ona Bages que avui mateix es tornarà a obrir el pont per als vianants i de cara la setmana que ve ja es farà pels cotxes.

L’empresa Vialser ha sigut l’encarregada de dur a terme les obres durant aquests mesos. En el Pont Vell les remodelacions han sigut vàries. S’ha enderrocat la vorera i l’asfalt de tota la plataforma per construir un nou paviment en una única plataforma, amb formigó continu a les voreres laterals i aglomerat a la calçada central. També s’ha retirat la barana existent i se n’ha col·locat una de nova, així com dos ampits de seguretat a ambdós laterals de la calçada. Per altra banda, s’ha soterrat l’enllumenat públic, la xarxa d’aigua, la xarxa de telecomunicacions i s’han instal·lat nous bàculs d’enllumenat públic. A més a més, s’han arreglat els paraments de pedra del pont i s’ha fet reposició puntual de pedres.

A mesura que tinguem més dades anirem ampliant la informació.