S’obre la convocatòria per sol·licitar ajuts escolars a Sallent pel curs 2017/2018

136
Escolars a punt per anar a classe
Escolars a punt per anar a classe

REDACCIÓ | Dimarts es va obrir el període de sol•licitud d’ajut a les famílies pel curs 17-18 que romandrà obert fins al 14 de juny. Aquests ajuts escolars van dirigits a infants escolaritzats de 3 a 18 anys en l’àmbit dels llibres de text, activitats d’estiu, activitats extraescolars i també ajuts per al transport a centres públics de la comarca per cursar cicles formatius que no es realitzin al municipi per a nois i noies de 16 a 20 anys.

El programa d’ajut a les famílies està destinat a complementar el cost de les despeses derivades de l’escolarització d’infants i adolescents de la vila de Sallent amb el requisit que aquests estiguin empadronats i siguin residents del municipi així com cal que siguin alumnes dels centres escolars de Sallent exceptuant l’ajuda de transport a centres públics de la comarca i aquells alumnes que estiguin matriculats a un centre d’educació especial.

Podeu consultar les bases de la convocatòria per la concessió d’aquests ajuts individuals al tauler d’anuncis del web de l’Ajuntament.