La transformació del Parc de l’Agulla ja es comença a deixar veure amb un renovat accés principal

147

S’ha urbanitzat la zona d’accés al parc des de la carretera de Santpedor amb un nou espai per a vianants al llarg de tot el davant del parc.

Així, el que abans era tot una zona d’aparcament de sorra, ara és una zona asfaltada amb espai per a caminar-hi sense perill. Ho explica Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós:

Per tant, ara ja no hi ha tants llocs per aparcar els cotxes, tot i que es manté l’aparcament de la part de darrere, i els que queden, mostren una imatge més endreçada. També s’hi han habilitat aparcaments per a bicicletes, vehicles per persones amb mobilitat reduïda, espais per a seure i s’hi han plantat arbres. 

Finalment, s’hi ha definit un espai per a la parada d’autobusos, tant en sentit Manresa com Santpedor, per tal de fomentar la mobilitat sostenible. 

El projecte també ha inclòs l’habilitació d’un nou pas de vianants a tocar de la rotonda del Club de Tenis, que permetrà tenir un pas segur per travessar la carretera de Santpedor.