S’obre el procés participatiu per escollir el nom de la plaça on hi ha l’Ajuntament de Sant Fruitós

110

Plaça de la Vila, Plaça de l’Ajuntament o Plaça Major. Aquestes són les tres opcions que l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages proposa per posar nom a la plaça que s’ubica davant del consistori.

Estranyament, encara no té nom i és per aquest motiu que s’obra una enquesta participativa perquè els ciutadans l’escullin oficialment. Es podrà fer a partir del dilluns 13 de novembre i fins el diumenge 19, a través de la pàgina web municipal i de la APP mòbil, així com presencialment al consistori en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 -14 hores i els dijous de 17 a 19 hores).

L’únic requisit per poder participar-hi és que es faci una única vegada i que els votants siguin majors de 18 anys empadronats al municipi.

A través d’un formulari, els santfruitosencs podran escollir entre les 3 opcions proposades pel consistori o tindran l’oportunitat de proposar-ne una quarta. El fet d’escollir una quarta opció exclou de la possibilitat de triar una de les opcions preestablertes. En cas que algun participant esculli més d’una opció, la seva participació serà considerada nul·la.

El resultat de l’enquesta, i per tant el nom que durà la plaça, es farà públic el diumenge 26 de novembre a partir de 2/4 d’1 del migdia, durant la festa d’inauguració que es realitzarà en motiu de la finalització de les obres de la part posterior de la plaça.