Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Situació controlada amb dos nous contagis en la darrera setmana al Moianès

La clara tendència a la baixa dels contagis durant les últimes setmanes s’ha acabat de confirmar en els darrers dies a l’arribar a una situació d’estabilitat i control. El Moianès és l’única comarca de la Catalunya Central que no ha sumat cap nou positiu durant els darrers 7 dies. Això ha fet que, tant el risc de rebrot com la velocitat de propagació, sigui nul·la o igual a zero. Malgrat tot, avui dimarts, l’actualització de les dades que proporciona el Departament de Salut ha sumat dos nous contagis, cosa que provoca que el risc de rebrot sigui de 9 punts.

L’únic punt negatiu és que, actualment, hi ha dues persones ingressades a causa de la covid. Tot i això, el nombre de defuncions suma una setmana més sense canvis. 

D’altra banda, aquesta propera setmana s’espera arribar a un nou rècord de vacunats. De moment, durant els últims dies ja s’han posat més vacunes que mai amb gairebé 300 persones que han rebut la primera dosi i més de 600 la segona. Això significa que gairebé un 39% de la població ja ha rebut la primera vacuna i un 23% la pauta completa.