Sis detinguts en un operatiu dels Mossos contra dos grups de lladres dedicats als robatoris a domicilis

110
Imatge d'arxiu de la Junta de Seguretat que es va celebrar el passat dilluns a Sant Fruitós de Bages / Fotografia: Estefania Escolà
Imatge d'arxiu de la Junta de Seguretat que es va celebrar el passat dilluns a Sant Fruitós de Bages / Fotografia: Estefania Escolà

La policia catalana indica que les bandes operaven, principalment, a Sant Fruitós de Bages i a Sant Cugat del Vallès

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a la nit a Barcelona sis persones en el marc d’un operatiu de la policia contra dos grups de lladres dedicats als robatoris en domicilis.

Segons han explicat els Mossos, després de tenir indicis de la presumpta activitat delictiva de les bandes, es va iniciar una investigació que ha culminat aquest divendres amb les sis detencions.

El cos de seguretat també ha afegit que els robatoris s’havien denunciat principalment a Sant Cugat del Vallès i Valldoreix, entitat municipal descentralitzada que hi pertany, i a Sant Fruitós de Bages. A banda de les sis detencions, els Mossos han comissat diversos objectes pendents de relacionar amb robatoris.

A través d’un comunicat, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha convocat, per al proper dilluns dia 25 de novembre, una reunió a l’AVV de Pineda de Bages, per “afrontar” la situació.