S’instal·len onze panells per indicar i donar visibilitat als polígons del municipi

140
Panell Informatiu al polígon Carretera de Berga FOTO.AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS
Panell Informatiu al polígon Carretera de Berga FOTO.AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

La instal·lació dels panells informatius s’ha fet amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages i està enfocada a millorar la visibilitat i diferenciació dels polígons arreu del municipi i de la comarca

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat onze panells indicatius a la carretera per senyalitzar els polígons industrials del poble. Des del consistori es considerava que fins ara les senyalitzacions dels polígons estaven disperses i mal indicades, portant sovint a confusions als qui volien arribar-hi.

Aquesta acció, per tant, ve motivada per la voluntat d’identificar clarament el nom dels polígons des de les principals vies d’accés, identificar a quin municipi pertany cada polígon i si hi ha alguna associació empresarial. Aquests cartells també indiquen als visitants com poden accedir a tota la informació de cada polígon de manera on-line des del portal www.poligonsbages.cat .

Per millorar la senyalització i donar-los una major distinció i visibilitat, s’han instal·lat fins a onze panells o ‘tótems’ informatius a les entrades de cada polígon: El Grau (carretra C-16c), la Bòbila (C-16c), La Serreta (C-16c), Santa Anna (BV4511, Carretera de Berga (C-16c), Llobregat-Torroella (N-141c), Riu d’Or-Casanova (C-16c),Sant Isidre (C-16c).

Els cartells de cada municipi són personalitzats amb l’escut i el color corporatiu de cadascun per facilitar la seva diferenciació.