S’han detectat sis casos positius de coronavirus en una entitat de Sallent però alguns són de fora del poble

211

En aquests moments es desconeix el nombre real de persones que podrien tenir el virus. 

De moment 6 persones del grup The River Troupe Gospel de Sallent han donat positiu a les proves PCR que s’han realitzat durant aquesta setmana a causa d’un possible brot. Un dels membres del grup es va trobar malament a l’arribar a casa diumenge a la nit i va ser llavors quan es van activar el protocol de seguretat i tots els membres han estan confinats a casa a l’espera de totes les proves.

El motiu principal va ser que durant l’assaig que van realitzar divendres al vespre a l’Espai Cultural Fàbrica Vella, previ a l’espectacle de diumenge, hi havia l’aire condicionat en funcionament. Pel que fa a amb relació als assistents ja s’han trucat un per un per conèixer l’estat i fer-los saber el què va passar durant la nit de diumenge. De fet, els que tenien símptomes ja s’han fet la prova i ara s’està a l’espera que les altres persones del grup presentin els resultats. De les 36 persones que van participar en el concert, són de 10 pobles diferents, com són d’Artés, Avinyó, Sallent entre d’altres, per tant el focus no seria exclusiu a Sallent. L’alcalde de Sallent Oriol Ribalta assegura que durant la festa major es van complir totes les mesures de seguretat.

Ara les persones que estan confinades no podran sortir de casa seva fins diumenge 27 de setembre encara que la provi doni negatiu.