Les obres del Pont Pere Otger, conegut com el Pont Vell, van segons el previst. Actualment, el pont es troba totalment tancat, tant per vianants com per vehicles, però a partir del 10 d’agost hi tornarà la circulació a peu. Salvador Sibila, regidor de serveis i manteniment municipals, explica com s’habilitarà el pas de vianants del 10 d’agost fins al 17 de setembre.

“Les obres van més enrederides en èpoques de vacances” explica el regidor, però “tot va segons estava previst”. L’Ajuntament vetlla per minimitzar al màxim els efectes de l’actuació i reduir-ne les molèsties en la mesura que sigui possible. Per aquesta raó, dins el període esmentat, serà possible habilitar la circulació de vianants pel pont.

Es té previst que l’actuació de millora del Pont Pere Otger finalitzi a finals d’octubre.

Ascensor barri la rampinya

L’equip de govern de sallent va proposar, farà un any, als veïns del barri de la Rampinya la possibilitat d’instal·lar-hi un ascensor per salvar el fort pendent d’accés a aquest sector de la població, que fa que la gent gran, persones amb dificultats de mobilitat i cotxets tinguin greus problemes per arribar-hi. Actualment, Salvador Sibila ens explica quins són els problemes de les obres.

Igual que el pont vell, l’ascensor també s’hi finalitzaran les obres a finals d’octubre.