El grup de suport CUP Santpedor denuncia una gestió sexista dels monitors del parc infantil de Nadal ‘Món del Joc’ per part de l’empresa que el gestiona: Players Sport i Gestió S.L.. Segons fonts cupaires, als monitors del parc se’ls assignen activitats segons el seu gènere. Així, als monitors se’ls adjudiquen les activitats de cars i futbol mentre que a les noies se les emplaça a fer-se càrrec dels tallers i la ludoteca. Les úniques activitats que l’empresa permet supervisar a monitors d’ambdós sexes serien els inflables.

En el comunicat emès per la CUP Santpedor per denunciar aquest fet, s’assegura que “aquest fet es constata quan monitors i monitores mostren el seu interès per treballar en tasques que segons el criteri sexista de l’empresa no els corresponen. En aquesta situació, la resposta del responsable és que es tracta de la política de l’empresa.”

El comunicat subratlla que aquests fets “són contraris a la igualtat de gènere des del punt de vista de les relacions laborals. A més a més, transmet valors sexistes als infants que assisteixen al saló.”, i critica que es contractin empreses amb aquests criteris per part de l’ajuntament.