Setmana Santa amb temps estable i primaveral

110

Iniciem la setmana amb un dia radiant, sense núvols i amb temperatures fresques a les comarques centrals d’entre 0 i 7ºC. Amb tot, després del canvi a horari d’estiu d’aquest passat cap de setmana, el patró meteorològic serà similar fins ben bé dijous.
De moment, esperem una jornada tranquil·la, estable i càlida al migdia, on tornem a tenir contrastos de temperatures entre el dia i la nit. Per tant, cel serè excepte puntualment a la tarda amb núvols alts. A més, valors als termòmetres al migdia cap amunt, entre els 19 i 22ºC.

Dimarts continuarem amb la mateixa dinàmica que avui dilluns, on la jornada serà completament assolellada, més fresca al matí però al migdia amb temperatures que seran novament agradables i de plena primavera. A més, no descartem bandes de núvols alts a primera hora del matí.

De cara als pròxims dies i tal com comentàvem al inici, dividim el temps d’aquesta setmana en dues parts. La primera, ambient primaveral total fins ben bé dijous, on la temperatura anirà pujant progressivament. A partir de divendres, però, canvi de tendències per l’arribada d’inestabilitat, pluges i una baixada de temperatures.