Setmana grisa i plujosa

140

Iniciem la setmana amb núvols i pluja a gran part del país. De moment, els models indiquen previsió de pluja i ruixats durant bona part de la setmana. Per tant, preparem paraigües i aixopluc. A més,l’ambient serà encara fresc.
Amb tot, avui dilluns des de primera hora ens estan entrant bandes de precipitació de sud a nord del país, en general, però, són de caràcter feble i no deixen gaire acumulació. A més, aquestes venen acompanyades novament per una intrusió de partícules de pols del Sàhara.
De cara a la tarda, poden seguir arribant ruixats febles, deixant una jornada en general bastant inestable. Les temperatures al matí són relativament suaus, i al migdia pujaran fins als 16/18ºC.

Demà dimarts continuarem amb núvols abundants durant tot el dia i amb pluges que es repetiran sobretot de cara a la tarda, tot i que a muntanya pot ploure més seguidament. A més, refrescarà l’ambient i les temperatures seran una mica més fredes tant al matí com al migdia.

De cara als pròxims dies, no arriben canvis i seguirem per tant amb la mateixa dinàmica meteorològica. Dimecres, dijous i divendres s’esperen ruixats a qualsevol punt de les comarques centrals, amb temps plenament variable i primaveral.