Sant Fruitós de Bages dedica una setmana d’activitats a la gent gran

186
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els actes es faran del 6 al 14 d’abril i inclouen propostes lúdiques i culturals

La gent gran de Sant Fruitós de Bages podrà participar en un ampli ventall d’activitats dins del marc de la setmana de la gent gran. El tret de sortida de la setmana serà el aquest dissabte, a 2/4 de sis de la tarda, amb el ball de gala a l’Esplai.

Pel dilluns dia 8 hi ha programada la projecció de la pel·lícula “Bailando con la vida”. Aquesta activitat començarà a les 4 de la tarda a l’Esplai d’avis.

El dimarts 9 d’abril es proposa una jornada saludable que consistirà en una caminada fins a Sant Benet, on posteriorment es visitarà la Fundació Alícia i s’hi farà una activitat pràctica de tast i després de dinar els participants podran visitar el Monestir. La sortida es farà a les 11 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i caldrà portar-se el dinar de casa. Per tal de participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament a l‘Àrea d’atenció a les persones.
El dimecres dia 10 arriba el concurs de truites amb l’animació del grup Narinant. L’activitat, que es realitzarà a la residència d’avis a partir de 2/4 de 5 de la tarda, premiarà les 3 millors truites que portin aquell mateix dia els participants en l’activitat.

El dijous dia 11 és el dia de la sortida cultural. Enguany es visitarà el jardí botànic Mar i Murtra de Blanes i es dinarà a les Farreres de Tordera. La sortida serà a ¼ de 10 del matí des del Nexe- Espai de Cultura. El preu de l’activitat és de 30€ i cal inscripció prèvia.

El divendres 12 d’abril arriba una de les activitats més esperades de la setmana: el dinar de la gent gran al pavelló d’esports. Prèviament, a les 12 del migdia, es celebrarà una missa a l’església parroquial. El dinar estarà amenitzat per l’exhibició de balls de saló a càrrec de Frak Manresa i s’entregaran els premis del concurs “El meu avi, la meva àvia i jo”, organitzat per la residència d’avis El Lledoner.

Tancarà la setmana de la gent gran la tercera estrena de ‘Tarda d’estrelle’, a càrrec del grup ‘Tercera Joventut’. La funció es representarà el diumenge 14 a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural amb un preu de 5€.