Setmana amb tònica primaveral

127

Iniciem la setmana amb força Sol però amb núvols alts que enterboleixen el cel. A més, l’ambient és fred i amb glaçades presents molts punts de les comarques centrals.
Avui dilluns, el cel es mantindrà mig seré i tapat per la circulació de núvols alts durant el matí. Durant la tarda, els núvols aniran a més i creixeran nuvolades a sectors de muntanya, on podrà descarregar algun ruixat amb cota de neu de 1600 metres.
Les temperatures es mantindran similars o una mica més altes, amb màximes d’entre 14 i 19ºC.

Demà dimarts serà un dia rúfol i gris a tot el territori, on ens arriba un front que ens portarà ruixats sobretot a la tarda. Tot i això, seran de caràcter febles i amb poca intensitat, tot i que poden anar acompanyats de tempesta a punts del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu fluctuarà entre els 1600 i 1800 metres, i les temperatures màximes quedaran molt similars, encara què les mínimes seran més altes i suaus.

De cara als pròxims dies, dimecres i dijous esperem variabilitat meteorològica amb nous ruixats i una petita baixada de temperatures. Per tant, setmana que es presenta amb ambient de primavera total.