S’estrena un web al Bages que recull tota l’oferta formativa de la comarca

99
Imatge del web formabages.cat
Imatge del web formabages.cat

Aquesta està pàgina web està adreçada tant a joves que volen continuar estudiant com a persones en situació d’atur, persones en actiu o col·lectius amb necessitats específiques.

El lloc web “formabages.cat” és una iniciativa de la Taula de la Formació del Bages liderada pel Consell Comarcal. La campanya neix amb la voluntat d’esdevenir una eina de consulta que aglutini tota l’oferta formativa de la zona dirigida a persones de més de 16 anys. La pàgina web inclou informació tant per estudis universitaris com formació professional, itineraris de formació ocupacional, informació sobre escoles d’adults o per a persones estrangeres i formació online.   

La pàgina web estarà actualitzada amb les darreres novetats ja que els centres podran incloure i modificar la seva oferta en tot moment. En paral·lel, també funciona com a directori de tots els centres educatius, punts d’informació i altres entitats d’orientació al territori. La consellera de l’Àrea de Desenvolupament del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés, ha destacat l’agilitat per buscar i trobar entre el prop de mig miler de propostes de les que disposa aquesta eina.

D’altra banda, l’experiència de la Taula de la Formació del Bages ha estat seleccionada per la Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació Catalana de Municipis com a bona pràctica en l’àmbit del desenvolupament econòmic. Han valorat que pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals. La Taula segueix treballant, d’aquesta manera, en la millora i l’impuls de la formació pel treball a la comarca del Bages.