La setmana passada des d’Ona Bages i Ràdio Sallent informàvem d’alguns dels actes de l’espai cultural Fàbrica Vella i aquesta setmana en destaquem un. Demà dijous 9 d’agost a dos quarts de nou del vespre (20:30h), s’estrena l’AIMS Festival.

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) organitza aquest festival per tal de fomentar la interacció entre músics de qualsevol nacionalitat així com també organitzant actuacions de música amb caràcter social. Els concerts al Festival són la culminació de l’aprenentatge realitzat i de l’orientació rebuda que connecten final-ment els estudiants i els mestres amb el públic. L’Ajuntament hi col·labora per tal de fomentar l’educació musical dels joves i a més a més destina els guanys d’aquest concert a l’AIMS per tal que puguin continuar realitzant aquesta tasca.

Els músics seran alumnes destacats i professors de la 17a Acadèmia Internacional de Música de Solsona que són solistes d’orquestres tan prestigioses com la Metropolitan Opera de Nova York, el Gran Teatre del Liceu, la Royal Opera House, Covent Garden, Londres i de l’Òpera de Ginebra. És una oportunitat única de gaudir d’intèrprets de primera divisió vinguts d’arreu del món a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

Les entrades numerades a 15€ ja es poden comprar a l’Ajuntament de Sallent o bé a codetickets. Aquí us deixem l’enllaç directe.