La Serrasans Trail arriba altre cop a Sallent, el 17 de maig de 2017. Aquesta cursa és de caràcter solidari, que el seu objectiu és que la gent gaudeixi de la muntanya d’una manera divertida i alhora cultural. Tots aquells que participin en la cursa, el pagament que hauran de fer serà destinat a fins benèfics. L’entrada anticipada valdrà 13 euros, per internet a www.anbaso.cat i 16 el dia de la cursa, un dels organitzadors de la cursa, Carles Pescuet ens ho explica:

Aquest any la cursa, com els altres anys, serà de 12 km i uns 350 metres de desnivell positiu on el màxim objectiu és passa-ho bé i a la vegada conèixer zones de Sallent totalment desconegudes per a molts corredors. Els organitzadors cada any fan unes enquestes per saber que opinen els participants de la cursa, així milloren l’anterior. La pròxima Serrasans Trail afegeix petits detalls que s’han recollit de les opinions. Aquesta, passarà per llocs poc habituals, ja que tal com explica la web dels seus organitzadors, s’està “netejant i recuperant antics passos ramaders amb ruscos d’apicultura, barraques de vinya i corriols “menjats” pel bosc”. Carles Pescuet ens explica les novetats d’enguany:

Aquesta cursa està Co-Organitzada pel Foment Arqueològic Excursionista Sallentí, el Faes, també Ultrarebentats Runners de Sallent i la col·laboració de l’Associació Sallentina de Cultura Física de Sallent i el Club Natació Sallent.