Dilluns a l’Esport i Punt vam entrevistar Sergi Martínez, coordinador des de ja fa un bon grapat d’anys del Club Gimnàstic de Manresa. Un dels clubs de formació més importants, no només de Catalunya, sinó d’Espanya. De la seva escola han sortit jugadors de la talla de Jonathan Soriano (RB Salzburg), Roger Riera (NAC Breda), Èric Montes (Cultural Lleonesa), Pol Freixanet (Fuenlabrada) o Gerard Bordas (Girona), entre d’altres. Tot plegat, són més de 100 jugadors que han acabat en planters professionals en els últims 10 anys.

El Sergi ens explicava que el club “no s’atura en preparar ja la temporada següent“. Uns dies de conferències amb els equips, entrenadors i personal del club per encarar el futur de l’entitat. En aquest sentit, es mantenen en contacte amb les famílies i, segons comenta Martínez, “els nens són els que millor ho porten i ens estan donant un exemple a tots“.

Pel que fa al moment que travessa el club, el coordinador assegura que “passem per un moment històric, important i gloriós. Ens trobem en un procés de transformació d’entitat a empresa“. I és que el club té bona part dels seus primers equips de cada categoria en les millors lligues per edat del país.

El secret de tot plegat? “Sens dubte, el valor humà que té aquest club, amb persones que tenen passió pel que fan i no hi ha més secret que això”

Vols saber què més ens ha dit Sergi Martínez, coordinador del Club Gimnàstic de Manresa? Doncs no et perdis l’entrevista sencera.