Seproan Sallent torna a estar desbordada en èpoques d’estiu. Els abandonaments, trucades de famílies que no es poden fer carreg de l’animal, entre d’altres, són algunes de les situacions habituals en aquestes dates. Marc Junyent, coordinador de la Gosssera ens explica el problema:

Pel que fa a Sallent la zona on la qual es troben més gats abandonats és la zona dels horts, on segons el coordinador “hi ha gent que té gats als horts i crien descontroladament” i això causa problemes a l’hora de controlar els gats de Sallent”.

Per altra banda, la sortida de gossos i gats a l’estranger també és un punt a favor per Seproan. Molts dels gossos que es poden donar en adopció van a Alemanya, un país molt tolerant amb els animals. Junyent ens explica en quina situació en troben envers aquesta qüestió:

Seproan està obert a qualsevol persona que hi vulgui col·laborar, ja sigui per passejar els gossos, fer fotografies per possibles adopcions, ajudar en el manteniment intern entre algunes que altres tasques. Per tots aquells interessats, els horaris de la gossera són els següents:

De Dilluns a Divendres matí: 10:00h  / 12:00h

De Dilluns a Divendres tarda: 17:00h / 19:00h.

Dissabtes i diumenges a l’estiu: Tancat.

Us deixem amb un vídeo que va fer Ylènia Morros pel Filem Prim