S’eleven fins als 26 els casos de positius de coronavirus al grup de gòspel de Sallent

162

S’han confirmat fins a 26 positius al grup de gòspel de Sallent. Encara s’està a l’espera dels últims resultats però de moment només 6 han donat negatiu tal com ho ha confirmat el codirector de The River Troupe Gospel, Jaume Riu. 

De moment 26 persones del grup The River Troupe Gospel de Sallent han donat positiu a les proves PCR que s’han anat realitzant durant aquesta setmana i la passada a causa del brot que es va produir durant un assaig divendres dia 11 de setembre. Un dels membres del grup es va trobar malament en l’arribar a casa diumenge a la nit i va ser llavors quan es van activar el protocol de seguretat.

De les 36 persones que van participar en el concert, són de 10 pobles diferents, com són d’Artés, Avinyó, Sallent entre d’altres, per tant el focus no seria exclusiu a Sallent. L’alcalde de Sallent Oriol Ribalta assegura que durant la festa major es van complir totes les mesures de seguretat. El mateix Ribalta explica que des del minut u els sanitaris han estat a sobre del cas proporcionant ajuda i informació.

Amb tot, però, el mateix Ribalta va assegurar que mentre hi hagi el virus present hi haurà la possibilitat que es generi un rebrot.