S’eleva el número de pacients ingressats a Manresa per coronavirus

101

Després de la treva del cap de setmana, Althaia confirma que la xifra d’ingressats per coronavirus a Manresa torna a créixer. Si el cap de setmana va finalitzar amb 249 pacients ingressats, avui s’han registrat 263. D’altra banda, la jornada d’avui ha finalitzat amb una nova defunció a causa del virus, amb la qual cosa ja són 90 els decessos que hi ha hagut des de l’inici de la pandèmia als hospitals de Manresa.

La nota positiva de tot plegat és que les altes segueixen en augment. Althaia ha confirmat que 41 nous pacients han sortit de l’hospital en les darreres hores. Pel que fa al personal sanitari, ara mateix, hi ha 132 professionals confinats, dels quals 103 són positius.

A l’Hospital de Sant Andreu de Manresa també ha augmentat l’ingrés de persones per casos sospitosos de coronavirus. De les 27 ingressades a la unitat d’aïllament que hi havia aquest diumenge s’ha passat a les 35. A més a més aquest dilluns ha entrat en funcionament una nova unitat d’aïllament en una planta de l’hospital que s’ha habilitat com a tal per acollir casos positius o bé sospitosos de ser coronavirus.

Precisament aquest dilluns ha mort una persona al centre assistencial sospitós de coronavirus. S’afegeix als 8 decessos tampoc sense confirmar que hi ha hagut a Sant Andreu els últims dies. 

En aquests moments la Fundació Sant Andreu Salut hi ha 28 treballadors que han donat positiu i que estan confinats a casa, i 13 més també al seu domicili pendents de la prova.