A partir d’aquest diumenge la ràdio municipal ofereix una programació especial amb motiu de les eleccions municipals del proper 28 de maig. Es podrà seguir en directe al 90.0FM i a santpedor.net i també s’oferirà contingut especial a través de les xarxes socials.A partir d’aquest diumenge la ràdio municipal ofereix una programació especial amb motiu de les eleccions municipals del proper 28 de maig. Es podrà seguir en directe al 90.0FM i a santpedor.net i també s’oferirà contingut especial a través de les xarxes socials.

DEBAT ELECTORAL. Aquest diumenge 21 de maig a les 12h hi haurà el debat electoral a la plaça Gran U d’Octubre, amb tots els candidats i conduït pel periodista polític Marc Martínez Amat.

ENTREVISTES A LES CANDIDATURES. La setmana vinent, prèvia a la jornada electoral, està prevista una entrevista cada dia a les 19h amb el número 1 de cada formació política, de la mà del a periodista Montserrat Xixons Fortuño. Dilluns 22 és el torn de Santpedor És un Altre Món, dimarts 23 Santpedor En Comú Podem, dimecres 24 Candidatura d’Unitat Popular, dijous 25 Sumem x Santpedor i divendres 26 Esquerra Republicana de Catalunya.

ESPECIAL NIT ELECTORAL. El mateix 28 de maig, jornada electoral, està previst un programa especial de seguiment de resultats a partir de les 7 de la tarda des de la plaça Gran U d’Octubre amb la periodista Montserrat Xixons.

INVESTIDURA DEL NOU ALCALDE. El dissabte 17 de juny, dia en què es constitueix el nou Ajuntament sortit de les eleccions del proper 28 de maig, a les 11h del matí es farà un programa especial a la plaça Gran U d’Octubre, amb la periodista Montserrat Xixons. El programa també inclourà una entrevista a l’Alcalde sortint, Xavier Codina Casas.