‘Segones oportunitats’ ESPORT I PUNT 15/02/21

130

Dilluns 15 de febrer del 2021, programa número 190 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana.

En primer lloc saludem a l’Esteve Olivella, delegat de la Federació Catalana de Futbol al Bages, Moianès i Solsonès. El proper cap de setmana arranquen els campionats catalans de futbol sala i el següent els de futbol que donen accés a categories estatals. Li preguntem alguns dubtes que poden tenir els clubs i els esportistes abans de reprendre aquestes lligues.

Després saludem l’Artau Pascual, expert en bàsquet europeu i NBA. Diumenge es va jugar la final de la Copa del Rei de bàsquet de la Lliga Endesa amb victòria del Barça per 73-88 sobre el Madrid. La comentem amb ell i el periodista del Regio7, Jordi Agut.

Rematem el programa amb l’habitual tertúlia de futbol que també ens acompanya el Jordi Agut i el Lluc Grandia. Toca fer prèvia del Barça-PSG de Champions de dimarts vespre.