Segon any consecutiu del concurs d’aparadors a Sallent

128

Durant tot el mes de Desembre i la primera setmana de Gener tots els sallentins i sallentines poden participar en la 2a edició dels concursos dels aparadors.

Des de l’Ajuntament de Sallent des de l’any passat es va impulsar una campanya perquè tots els comerços creessin el seu aparador i la gent els pogués votar. Enguany el concurs es realitza des del Dimarts 11 al Dilluns 24 de Desembre. Aquells que hagin votat entraran en un sorteig per guanyar una panera amb productes locals i dels comerços de Sallent.

Per participar només cal que l’usuari voti quin aparador és el que més l’hi ha agradat dels establiments que participen i estan a la Butlleta de Participació. Per obtenir la butlleta es pot anar a les bústies de l’Ajuntament de Sallent, l’Edifici El Salt o durant la Fira de Santa Llúcia d’aquest diumenge. Per aquells que ho vulguin fer per internet també ho podran fer en aquest enllaç o a través del Codi QR que hi ha a la butlleta de participació. Només es pot votar un sol cop per persona i a un únic aparador. La regidora de promoció econòmica, Empar Arenas, ha assegurat que “la idea va sorgir arran d’un aparador que vam veure per Hallowen”.

Dimarts 8 de Gener a les 11h es farà el sorteig de la panera al Centre Ocupacional Sallent d’Ampans i el Dimecres 9 a les vuit del vespre (20:00h) es farà l’entrega de la panera i dels aparadors premiats a la Sala de Plens de l’Ajuntament