Se suspèn la 17a edició del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya,CLAM

193

Estava prevista pels dies del 30 d’abril al 10 de maig i havia de tenir lloc a les ja habituals seus de Manresa i Navarcles i a Sant Fruitós de Bages com a seu convidada. S’havia considerat la possibilitat de realitzar aquesta edició al setembre, però degut a les circumstàncies s’ha aconsellat ajornar-la 17a edició fins el 2021. Tot i que a la tardor, es preveu que es pugui reprendre una certa activitat, això sí, a l’espera de les indicacions del Govern.

Segons han explicat els organitzadors, s’ha mantingut el contacte amb la resta de festivals catalans, agrupats en la Catalunya Film Festivals, amb qui han compartit reflexions i afirmen que alguns encara confien en poder realitzar una edició amb presència de públic, altres han optat per oferir una edició online i altres, finalment, han optat per cancel·lar.

Tot i que des del CLAM, segons ha explicat, es continua treballant per mantenir la mirada social i solidària del cinema i es crida a la població a mantenir-se a les novetats mitjançant les diferents xarxes socials.