Santpedor viu una lluïda diada de Sant Jordi

238
Dos homes comprant roses a Santpedor. Foto: Ajuntament de Santpedor
Dos homes comprant roses a Santpedor. Foto: Ajuntament de Santpedor

El bon temps ha contribuït a què Santpedor visqués una lluïda diada de Sant Jordi després que l’any passat els actes fossin testimonials. En canvi, aquest 2021 tant les floristeries com les llibreries del municipi han pogut sortir altre cop al carrer per vendre roses i llibres. També han augmentat el caliu diverses entitats que van demanar permís a l’ajuntament per poder vendre roses com era tradició en diades anteriors. Amb tot, encara no s’ha pogut arribar als nivells de l’any 2019. Un exemple, segons explica l’alcalde de la població Xavier Codina, és que a primera hora de la tarda ja no quedava cap rosa.

 

Els carrers de Santpedor feien goig ja que molta gent ha sortit  de casa el matí per poder passejar, comprar roses i llibres o simplement tafanejar una mica per les parades.

 

Els actes de Sant Jordi s’han completat amb la presentació dels llibres Saltiró i el colom amic de les autores locals Margarita Picart i Núria Viladés i Batecs  de Sol Camps i Eduard Sisquella. Dissabte, l’Hora del Conte es traslladarà al pati de cal Llovet.