Santpedor tindrà un Estiu Jove adaptat al coronavirus

173
Els joves del Lokal pintant el nou mural.
Els joves del Lokal pintant el nou mural.

El Lokal de la Vila de Santpedor celebrarà Estiu Jove. Això sí, ho farà adaptant les activitats a les mesures decretades per la nova normalitat i traslladant-ne la majoria a l’aire lliure. És el cas de les tardes de jocs de taula o el cinema a la fresca.

L’Estiu Jove començarà el proper dimecres 1 de juliol i s’allargarà durant tot el mes amb diverses activitats que combinaran l’esport, la cultura i Santpedor. La dinamitzadora del Lokal de la Vila, Marta Sopena, explica que el mes de juliol és especial per la joventut del poble i no tanca la porta a modificar alguna activitat depenent de com evolucioni la crisi sanitària.

Una de les novetats que s’ha hagut d’imposar arran de l’actualitat sanitària és l’inscripció prèvia a cadascuna de les 23 activitats que s’hi faran.

De moment, un dels dies més destacats de l’estiu jove serà el concert de La Tropical i els Strombers que està programat per la revetlla de Santa Anna, el 26 de juliol.

Abans de tot plegat, però, el Lokal de la Vila està vivint una setmana destinada a donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. En motiu del 28 de juny, dia internacional de l’orgull LGTBI, la paret de l’entrada tindrà un nou moral on es veuran dues mans fent el símbol del cor amb polseres amb la bandera arc iris.