Santpedor té a punt els actes pel Dia Internacional de la Dona

142

FOTO: XAVIER CODINA

Dimecres 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i a Santpedor hi ha previst un desplegament d’activitats per commemorar-ho.

Santpedor Art i Creació (SAC) farà actes de sensibilització envers la dona al llarg de del dia a la Plaça Gran. A la tarda, la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas acollirà un diàleg sobre salut menstrual i sexualitat, de 16h a 18h, i el col·loqui ‘Vagines i Bio-Política: El tabú menstrual i altres negocis de l’estat’, a les 20h; tots dos a càrrec de Diana Pinzón.

Els actes s’allargaran fins al cap de setmana amb el monòleg ‘Les vagines parlen…d’ells’ del grup de teatre de sant Hipòlit de Voltregà, divendres a les 19h a l’Auditori Convent; el dinar popular que organitza l’entitat Ressò, amb xou dels avis de ca l’Arola i ball a Cal Llovet, dissabte a les 14h; i el Ball amb Raül, també a Cal Llovet, diumenge a les 18h, que serà gratuït per les dones.

Tot plegat sorgeix de la col·laboració entre l’ajuntament de Santpedor i entitats com Ressò, Fem Caliu, el SAC, i la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas.