Santpedor s’omple de cavalls i carruatges pels Tres Tombs de Sant Antoni

163
Cavalls tibant carruatges vora la plaça de la Pau a la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Santpedor FOTO: AJ. SANTPEDOR
Cavalls tibant carruatges vora la plaça de la Pau a la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Santpedor FOTO: AJ. SANTPEDOR

Com a novetat aquest any hi havia un carruatge adaptat a persones amb mobilitat reduïda

Santpedor es va omplir ahir de cavalls i carruatges per la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni. Una trentena de carros i una desena de carruatges de passeig van sortir als carrers del poble des de primera hora del matí. Tots ells tibats per cavalls, els autèntics protagonistes de la festa.

Aquest any amb novetats. Dos carruatges més que l’any anterior i un carruatge adaptat per persones amb mobilitat reduïda.  La rua va començar puntual a la Plaça del Sindicat amb el repic de campanes, que van fer les noves campaneres de Santpedor. A partir d’aquí la comitiva va fer un recorregut pel nucli antic animats per un públic que un cop més va omplir els carrers i places del poble.

Des de l’Ajuntament, el regidor de Cultura, Agustí Comas, ha explicat que estan “contents” amb l’increment de carruatges i “la possibilitat que persones amb mobilitat reduïda aquest any també hagin pogut gaudir de la festa”. Els organitzadors, Equiset, també estan molt satisfets i valoren que a més de guanyar en quantitat de carruatges han guanyat “en qualitat”.

La rua va fer parada a la Plaça de l’Església per fer els tradicionals tres tombs i rebre la benedicció del capellà.