Estiu tranquil a Santpedor pel què fa a robatoris i incidents en domicilis. A diferència de l’any passat, en què va haver-hi una onada de robatoris a cases de la urbanització del Mirador de Montserrat, enguany no s’ha registrat cap fet delictiu d’aquestes característiques. Un dels punts clau perquè això sigui així és el reforç de patrulles i punts de control per part de la Policia Local.

Tot i això, des del cos es fa èmfasi en la importància de tindre presents alguns consells d’utilitat per evitar robatoris o dissuadir possibles lladres: no deixar cartes a la bústia, no baixar totes les persianes, posar passadors a les portes correderes perquè no es puguin obrir fàcilment des de fora, i avisar la policia si es veu gent sospitosa al voltant d’alguna casa. En general, la idea és evitar que en marxar la casa es vegi molt deshabitada.

Per altra banda, des de la policia també es subratlla la importància d’estar alerta amb les estafes d’internet i/o de comercials, així com de tenir sempre vigilada la targeta de crèdit i la documentació.