Santpedor reubica els punts de votació del 14-F

162

Les persones que tradicionalment votaven a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas ara ho faran a Cal Llovet, els qui votaven a la Capella de Sant Andreu ara ho faran a El Born i per últim tothom qui anava a l’escola Riu d’Or ara ho faran a l’Auditori Convent de Sant Francesc. 

L’Ajuntament ha treballat amb els protocols de la Generalitat per garantir uns espais electorals segurs. Els punts d’accés i de sortida seran independents per evitar el creuament de persones, i les cues d’espera es faran a l’exterior, respectant la distància d’1,5 metres. A l’interior, es garantirà un espai d’1,5 metres entre els electors, entre els membres de les meses i hi haurà un límit de meses dins el col·legi electoral , que també estaran a dos metres de distància. 

Tots els espais comptaran amb punts dispensadors de gel hidroalcohòlic i es netejarà i desinfectarà l’espai abans, durant i després del seu ús el dia de la votació.

Finalment, l’Ajuntament aconsella dur el sobre amb la papereta ja preparada des de casa i així reduir el temps d’estada al col·legi electoral  i minimitzar el risc de contagi. Per aquest motiu, la Generalitat farà una tramesa única de sobres i paperetes a tota la ciutadania.