Santpedor rebrà la Flama del Canigó amb castells i música per Sant Joan

139
Origen de la Flama del Canigó
Origen de la Flama del Canigó

La Plaça Gran tornarà a ser epicentre de la revetlla de Sant Joan a Santpedor. A les 21h està previst que arribi la Flama del Canigó, que hauran baixat des del Serrat de Castellnou de Bages els alumnes de primària de les escoles del poble, tot fent relleus des de les 18:30h.

És el 9è any que la Flama del Canigó arribarà al poble. A l’origen, a la muntanya del Canigó, el Centre Excursionista 2×2 haurà dipositat abans mig miler de desitjos escrits en paper a la foguera d’on sortiran les flames que recorreran el país. Són desitjos recollits de les residències per gent gran i tots els centres educatius de Santpedor i Castellnou de Bages: l’Institut d’Auro, el Riu d’Or, la Serreta, el Llissach, l’Olivar, la Fundació Ampans, la residència de Can Jorba, i la residència de Sant Francesc.

Un cop la Flama del Canigó arribi al poble, els Castellers de Santpedor actuaran a la Plaça Gran, on hi haurà servei de bar i entrepans. El grup de música Ayawascat amenitzarà l’entrada a la nit més curta de l’any.