Santpedor reasfalta carrers en mal estat

87
Carrer Jocs Olímpics de Santpedor sent reasfaltat FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
La regidoria d’Urbanisme ha impulsat aquesta setmana treballs de millora i reforç de la pavimentació dels carrers Jocs Olímpics i Mono, aquest últim en un tram comprès entre els carrers Núria i Pedraforca. Els dos són vials concorreguts i que estaven en mol mal estat. El primer perquè és a tocar de l'institut Ies d’Auro i el Convent i el segon perquè és uns de les principals arteries del municipi. Carrer Jocs Olímpics de Santpedor sent reasfaltat FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

La regidoria d’Urbanisme ha impulsat aquesta setmana treballs de millora i reforç de la pavimentació dels carrers Jocs Olímpics i Mono, aquest últim en un tram comprès entre els carrers Núria i Pedraforca. Els dos són vials concorreguts i que estaven en mol mal estat. El primer perquè és a tocar de l’institut Ies d’Auro i el Convent i el segon perquè és uns de les principals arteries del municipi.

Tots dos carrers presentaven molt mal estat de conservació. Hi havia problemes en el subsòl, els carrers suporten molt trànsit i això havia esgotat el ferm. L’Ajuntament va redactar un projecte per a la reparació dels dos carrers amb una estesa d’aglomerat i de fresat. Tot plegat ha comportat una inversió de 27.000 euros.