Santpedor prepara un gran acte en favor dels refugiats per diumenge

183
Refugiats sirians

L’Ateneu Popular Ca La Teia ha preparat una tarda solidària en favor dels refugiats per aquest diumenge. El col·lectiu portava temps barrinant com donar suport a la causa dels refugiats i les voluntats han cristal·litzat finalment en un capvespre d’activitats, xerrades i actuacions que serviran per recaptar fons pels refugiats a través de la plataforma Stop Mare Mortum.

A les 17:30h començarà la jornada amb l’espectacle d’aigua “Mulla’t pels Refugiats”, amb canó d’espuma, jocs d’aigua i dinàmiques per petits i grans a càrrec dels Maîtres. A partir de les 18:30h hi haurà una xerrada-col·loqui en què participaran Anna Palou (membre de la Plataforma Stop Mare Mortum), Arnau Carné (membre d’Endavant i Ítaca) i Sílvia Garcia, voluntària. A les 20h, un cop acabi la xerrada, arribarà la part més festiva de l’acte amb els concerts d’Anaïs Vila, Enric Verdaguer, Joan Rovira, La Folie i Lucky Luck; i les actuacions dels Castellers de Santpedor i la Colla Bastonera Picarols de Santpedor, a més d’una intervenció artística del SAC. El colofó final serà una botifarrada organitzada per La Granera. Totes les activitats tindran lloc a la Plaça Gran, on hi haurà servei de barra de bar.

En aquest gran acte organitzat per Ca La Teia hi col·laboren l’Ajuntament de Santpedor, així com entitats del poble com La Granera, Els Castellers, el SAC, o els Picarols, a més de la plataforma Stop Mare Mortum i SO Bages. La jornada, a més, oficialitzarà el naixement de l’entitat Santpedorencs pels refugiats, que pretén aglutinar gent amb ganes de donar suport i fer actes en favor dels refugiats.

Santpedor amb els refugaits
Santpedor amb els refugaits