Santpedor prepara el 2n Concurs de Balcons Florits i posa en marxa una campanya per apadrinar flors al poble

116
Balcó florit al nucli antic de Santpedor
Balcó florit al nucli antic de Santpedor

La flor està esdevenint un nou element de pes en la marca ‘Santpedor’ després de l’èxit de les recents Fires de la Flor i la incorporació al projecte de Viles Florides. Per donar continuïtat al projecte, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya perquè els veïns que ho desitgin apadrinin una jardineria del barri antic i se’n facin càrrec, sota el lema #femsantpedor .

Un cop recol·locades gran part de les flors i jardineres exposades a la Fira de Santpedor en Flor, els serveis de la brigada i jardineria de l’Ajuntament difícilment poden abastar la seva cura sense un increment molt important en les despeses. Per això des del consistori s’anima els veïns a apadrinar i fer-se càrrec d’alguns d’aquests espais florals del municipi perquè estiguin cuidats i ofereixin sempre la millor cara.

Concurs de Balcons Florits

Per altra banda, avui ha començat el període d’inscripcions pel 2n Concurs de Balcons Florits de Santpedor. Un certamen que va néixer l’any passat, en el qual va haver 21 participants, i que enguany es repeteix. Per concursar cal inscriure’s a l’Ajuntament i decorar un balcó amb motius florals. Del 19 al 26 de maig un jurat procedirà a visitar els balcons inscrits i farà públic el veredicte el dissabte 26 de maig. Alguns dels aspectes que avaluaran seran l’ús de la flor, l´harmonia, el color, l´originalitat, el disseny i la varietat de les espècies.