Santpedor ja acumula 10 centímetres de neu

156
Santpedor nevat 2018 FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Santpedor nevat 2018 FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Segueix nevant amb moderada força al Bages. També a Santpedor, on porta hores nevant i ja s’acumulen uns 10 centímetres de neu. L’Ajuntament de Santpedor està treballant des de primera hora per tenir els accessos al poble en el millor estat possible, tot aplicant sal als carrers per desfer la neu i evitar que s’acumuli. Tres tractors escampadors de sal, una motonivelladora, dos retroexcavadores, 2 bobcats per carrers estrets i una màquina pal, és el parc mòbil amb què es compta. Amb especial atenció al Mirador de Montserrat també, on hi ha de forma gairebé permanent una màquina i dues persones per a cobrir el servei.

Per altra banda, els centres educatius també s’han vist afectats. L’institut d’Auro ha anul·lat les classes. I també han tancat portes l’escola Riu d’Or, la Serreta i els Gallarets. Deixant només els serveis mínims en alguns casos.

Està previst que segueixi nevant les pròximes hores, per la qual cosa es des de Protecció Civil es recomana extremar precaucions i evitar fer ús de vehicles motoritzats. Amb tot, a hores d’ara, no es hi ha hagut incidents destacables.

La nevada està deixant estampes de Santpedor que no es veuen gaire sovint, amb paisatges i carrers emblanquinats. Des de Ràdio Santpedor estem fent recull de fotos per fer una galeria. Ens les podeu fer arribar a rsantpedorssii@gmail.com