Santpedor i Sant Fruitós de Bages han aprovat modificar els seus termes municipals als seus respectius plens. L’objectiu és que les instal·lacions d’Ampans a la finca de Comabella siguin de Santpedor.

Sant Fruitós va aprovar ahir, dijous 1 d’agost, al ple municipal la modificació del seu terme municipal amb Santpedor.L’Ajuntament de Santpedor, per la seva part, ja ho va aprovar al ple extraordinari de la setmana la setmana passada. L’objectiu d’aquesta modificació és que les instal·lacions d’Ampans a Comabella estiguin íntegrament a Santpedor. El regidor d’urbanisme de Santpedor, Pep Illa, va explicar durant el ple que l’intercanvi es feia per què Ampans tingués més facilitats a l’hora de controlar els seus equipaments.

L’intercanvi de terrenys dels termes dels dos municipis serà de tres hectàrees. els dos municipis s’intercanviaran tres hectàrees. Sant Fruitós li donarà a Santpedor el terreny de les instal·lacions de Comabella i, a canvi, rebrà un terreny situat al nord de Pineda de Bages.

Ara que els dos Ajuntaments ja han aprovat aquesta modificació, la Generalitat haurà de ratificar la modificació dels termes per oficialitzar-se.

Josep Illa, regidor d’urbanisme de Santpedor, explica com s’oficialitzarà la modificació