Ja arriba el nadal i Santpedor ho vol celebrar com cal. L’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats i dels centres educatius han creat un programa d’actes amb diverses activitats i tallers que es realitzen durant tot aquest mes de desembre i principis de gener.

El dimecres de la setmana vinent hi haurà el tradicional concurs d’aparadors nadalencs de tots els comerços, que té com a objectiu dinamitzar la campanya de compres nadalenques. Durant el mes de novembre totes les botigues del poble han recollit els tiquets dels clients pel sorteig que es farà divendres 18. Tothom que ha participat opta a guanyar una televisió i un lot de productes dels comerços.

El gruix de les activitats es concentra a la setmana del 21 al 28 de desembre, e què destaquen: el retorn del pessebre vivent, la cantada de nadales de les escoles, els pastorets o els diferents tallers nadalencs que organitza el Lokal de la Vila. Estigueu atents al programa de Nadal que us ha d’arribar aquests dies a casa. També trobareu la informació al web de l’ajuntament.