Santpedor es desplaçarà en massa per assistir a la mobilització independentista de la diada

137
Concentraciò sobiranista per la diada de l'onze de setembre de 2014
Concentraciò sobiranista per la diada de l'onze de setembre de 2014

Més de 900 persones de Santpedor i Castellnou de Bages ja s’han inscrit per participar a la gran mobilització independentista que l’ANC està preparant per la diada de Catalunya, el proper dilluns onze de setembre. D’aquests, més de 200 es desplaçaran a Barcelona en algun dels 5 busos, de 55 places cada un, que l’ANC de Santpedor i Castellnou de Bages ha llogat per dilluns. Un d’aquests busos, però, serà íntegrament pels Castellers de Santpedor, que un any més es desplaçaran en massa a Barcelona per participar de la mobilització.

Enguany, la cruïlla entre dos dels principals carrers de la ciutat de Barcelona serà l’escenari de la mobilització de l’Onze de Setembre, la ‘Diada del Sí’. Les coordenades són Aragó amb passeig de Gràcia per formar un gran signe de suma ‘+’ coincidint amb la campanya pel ‘sí’ a la independència de cara al referèndum de l’1 d’octubre.

Com és habitual en les mobilitzacions de la Diada, la manifestació es divideix en trams per assegurar una distribució homogènia dels participants. Aquest cop n’hi ha 49 -el Bages en té 2- i, de moment, ja hi ha prop de 240.000 inscrits, segons l’última xifra oficial feta pública per l’ANC.