Santpedor es bolca amb La Marató de TV3

139

Diumenge tota Catalunya es conjurava per la Marató de TV3 d’enguany, dedicada a les malalties relacionades amb la diabetis i la obesitat. Santpedor no va voler ser menys i va treure a relluir, també, la seva cara més solidària.

Divendres a les cinc de la tarda arrencaven els actes i activitats destinades a participar en el programa solidari.  Va començar amb l’exhibició de ball en línia organitzat per la Llar d’Avis ca l’Arola i,  seguidament, l’exhibició del grup Country Santpedor. A continuació, els monitors de gimnàstica per a la Gent Gran i Tai-Txi van mostrar les activitats que realitzen durant l’any. Per finalitzar  es va fer una classe de Zumba i l’espectacle que havien preparat els avis de Ca l’Arola. Dissabte al matí els actes van continuar amb la caminada i pedalada per la Marató organitzar per centre excursionista 2×2 de Santpedor.

Tots els actes van comptar amb abundosa participació de santpedorencs que van posar el seu granet de sorra per arribar a la xifra de més de 7 milions d’euros amb què va cloure La Marató de TV3, ja entrada la matinada de dilluns.