El passat dissabte, Santpedor es va llevar i va anar a dormir pensant amb el Nepal, o això és el que sembla després del gran èxit i la gran recepció que van tenir els actes organitzats per ajudar als nepalesos i nepaleses. Tot va començar amb la Sostres de Santpedor, una cursa popular de 20 kilòmetres organitzada per la secció de corredors de muntanya del 2×2.

A les 6 de la tarda els castellers de Santpedor van continuar la festa amb una tímida rebuda al principi, però a mesura que anaven passant els minuts la plaça Gran s’anava omplint i a l’hora de començar l’actuació en sí ja estava gairebé plena. Van descarregar un pilar de quatre per sota, un tres de sis i un pilar de quatre normal. Just després de l’actuació els Maitres van dibuixar un somriure a la cara de totes les persones que estaven a la plaça i que, just després, van poder ballar al ritme dels Strombers al local del Born. Aquests van aprofitar la ocasió per estrenar una nova cançó, Siscunaguer. Finalment es va poder veure la final de la Copa del Rei, amb actuació del Mag Nel a la mitja part. Per acabar la festa, tothom va poder ballar fins les dues del matí amb música diversa que va sonar al local.

Marina Soler, organitzadora de l’acte, va valorar “molt positivament” els actes i es va mostrar molt contenta “del gran número d’entitats que s’han bolcat amb l’acte”.

Just abans de tancar caixa els beneficis per ser destinats al Nepal sumaven prop de 5000 euros.